Informatie

Of we het nu willen of niet, er wordt ingebroken, misleid, gestolen, geroofd. Er zijn hangjongeren en er wordt vernield. Daarnaast zijn er losse straattegels, defecte lantaarnpalen, gebroken putdeksels en ander kapot straatmeubilair. Kortom er is altijd wel overlast in uw en onze wijken en dat kan worden verbeterd.

Het doel van Stichting WAS Oosterheem
Het doel van Stichting WAS Oosterheem (en WAS in het algemeen) is als vrijwillige burgers te participeren in een samenwerkingsverband met de gemeente Zoetermeer en de wijkagenten teneinde een veiligere woon- en leefomgeving te creeëren.

Hoe komen de bewoners aan informatie?
Door om u heen te kijken tijdens het uitlaten van de hond of als u gaat wandelen. Door om u heen te kijken als u in de auto zit of op de fiets ergens naar toe rijdt (bijvoorbeeld onderweg naar uw werk of als u boodschappen gaat doen). Kortom, als u altijd rond kijkt kunt u zien wat er in uw directe woonomgeving speelt. Daarnaast kunt u de media volgen (radio, tv, internet, kranten). Heel belangrijk is het verder om naar elkaar te luisteren. U kunt van uw buren, vrienden en kennissen in uw leefomgeving horen wat er speelt en dit weer doorgeven aan anderen.

Hoe kunt u informatie melden?

Dat kunt melden op de Wijkpost of aan de leden van Was.

 

Bron: Wijk en Agent Samen

Noodhulp

Politie, bandweer, ambulance   112 Politie, belangrijk, maar niet levensbedreigend 0900-8844 Medische zaken tijdens kantooruren: neem contact op met uw eigen huisarts nacht en weekenden: Huisartsenpost  Toneellaan 1 2725 NA Zoetermeer (ingang Brechtzijde,  achterzijde van het Lange Land Ziekenhuis) 079-3431600  Spoed eisende hulp: EHBO post Langeland Ziekenhuis Toneellaan 1 079 3462626   Bij huiselijk geweld …

Bekijk pagina »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>